Mi az, hogy omiga-plus.exe?

írta: Jake Doevan - -

Az Omiga-plus.exe egy meglehetősen kétes fájl, amely az Omiga Plus [Omiga Plus] böngészőeltérítő futtatható állománya lehet. Ha a fájl az ön Feladatkezelőjében is megjelenik, valószínűleg a böngészőeltérítő és a hozzá tartozó 13 másik fájl is a rendszerben van. Amint ezek a fájlok bejutnak, az Omiga Plus letiltja az ismert keresőoldalakat, például a Google-t, a Yahoo-t és a Binget, majd átveszi az irányítást a böngészők felett (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, stb.) és keresési reklámtartalmak megjelenítésébe kezd.

Fontos, hogy ezek a reklámok kétes linkek, reklámsávok és egyéb átirányításra képes tertalmak formájában is megjelenhetnek, és mindegyik veszélyes weboldalakra is átirányíthat. Nem mellékes az sem, hogy a többi kéretlen programhoz hasonlóan az Omiga Plus vírus is (beazonosításra nem alkalmas) személyes adatok begyűjtésébe foghat. Általában a felhasználók által keresett kifejezéseket, a leggyakrabban látogatott weboldalakat, az ezekre beírt adatokat, a rendszer IP-címét és hasonló információkat figyel meg. Kérjük, hogy NE tároljon ilyen programot, mert nem lehet tudni, hogy a harmadik felek mihez kezdenek a megszerzett adatokkal.

Az Omiga-plus.exe és a hozzá tartozó elemek 5,75 megabjátot (6.032.875 bájtot) foglalnak le a memóriában. A fájlt főként az Amerikai Egyesült Államokban terjesztik, de felbukkant már Brazíliában és Németországban is. A fájlok jellemzően a C:\Program Files\Omiga Plus útvonalon vannak, de nem meglepetés, ha nem találja ott őket, mert a készítők folyamatosan azon dolgoznak, hogy megakadályozzák kéretlen programjuk eltávolítását. Futtasson tehát teljes rendszervizsgálatot egy naprakész antispyware programmal, ha az ön számítógépébe is bejutott az Omiga-plus.exe. Használjon elismert programot, ilyen például a Reimage és a SpyHunterCombo Cleaner.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/file-omiga-plus-exe.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken


Szoftverek
Összehasonlítás