Mac- vagy Windows-problémák? Gond egy szál sem! A UGetFix segít a megoldásban

A UGetFix egy nemrégiben elindított we Issues on Mac and Windows OS? No problem! UGetFix can now help to fix them easilyboldal, amelyet az avirus csapata üzemeltet. Csapatunk már évek óta foglalkozik a számítógépes vírusokkal (adware-ekkel, böngészőeltérítőkkel, malware-ekkel, spyware-ekkel, keyloggerekkel, ransomware-ekkel, becsapós antispyware-ekkel stb.). Habár a fentebb említett fenyegetések okozzák a legtöbb problémát, amelyek megakadályozzák, hogy a felhasználók megfelelően használhassák számítógépüket és az internetet, az avirus Kérdezzen funkciója rávilágított, hogy sokaknak akadnak gondja olyan látszólag egyszerű feladatokkal is, mint egy szoftver eltávolítása. Összegyűjtöttük tehát a nem vírusokkal kapcsolatos kérdéseket, kategóriákra osztottuk őket, összeszedtük a leggyakrabban felmerülő számítógépes kérdéseket, és a UGetFix-en hozzáláttunk ezek megválaszolásához.

A UGetFix a Mac és Windows rendszereket használóknak egyaránt válaszokat nyújt. Kiderült, hogy számos böngészést segítő ingyenes alkalmazás ejtette a telepítés-eltávolítás-telepítés körforgás csapdájába a felhasználókat. Nem egyszerű olyan programot találni, amely minden téren megfelel az elvárásoknak, ezért sokan minden nap telepítenek, majd eltávolítanak programokat. A probléma az, hogy sokak továbbra is úgy vélik, hogy az eltávolítás pont olyan egyszerű, mint a telepítés. Sajnos az eltávolítás időt és energiát igényel, regisztrációs bejegyzések komplex adatbázisát, valamint a kapcsolódó fájlokat is mind ellenőrizni kell. Ön megfelelően távolítja el a programokat? Valószínűleg nem. A nem megfelelő eltávolításnak számos következménye lehet. Okozhatnak bosszantó felugró ablakokat, rendszerindítási problémákat, lassulásokat, összeomlásokat, memória- és tárhelyhiányt és így tovább. Ez az, amiért növekedett az eltávolítási segítséget kérő megkeresések száma Windows-on, és Mac-en is.

A UGetFix adatbázisa emellett számos bejegyzést tartalmaz .dll és .exe hibák megoldására vonatkozóan is. Ebben az esetben kifejezetten a Windows rendszerrel foglalkozunk, hiszen több ezer futtatható fájl létezik Microsoft Windows-on. Ha egy .exe vagy .dll fájl megsérül, hibaüzenetek jelennek meg, amelyek azt jelentik, hogy a Windows rendszer javításra szorul. A UGetFix weboldal bejegyzései részletesen leírják a hibák kiváltó okait is, valamint a megoldásukhoz szükséges lépéseket is.

Biztonsági szakértőink megvizsgálták azt is, hogy milyen programokat kínálnak a Windows és a Mac rendszerek javítására. Kiválogatták azokat, amelyek a legelismertebb megoldások, és mindegyikhez megbízható letöltési linket is mellékeltek. Mindegyik ajánlott szoftver ingyenesen letölthető. Azoknak, akik nem szeretnének további programokat telepíteni, a UGetFix az eltávolítások vagy javítások kézzel elvégezhető lépéseit is részletezi. Ha tehát valamilyen problémával találja szemben magát Mac vagy Windows rendszeren, látogassa meg a UGetFix.com oldalt. Ha nem talál megfelelő választ, a Kérdezzen funkció segítségével értesítsen minket, és azonnal intézkedni fogunk.

A szerzőről
Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Olvassa más nyelveken