Súlyosság:  
  (20/100)

Delta Search törlés

12

A Delta Search keresőmotor egyértelműen túl messzire ment. Ezt a potenciálisan kéretlen szoftvert nyilvánvalóan arra használják készítői, hogy olyan kereskedelmi weboldalakat reklámozzanak, amelyek haszontalan tárgyakat, és szolgáltatásokat árusítanak. Emiatt hoz hamisított találatokat a keresésekre a Delta Search; ezek a találatok egyértelműen különböznek a Google eredményeitől. Ezen felül zavaró átirányításokat is kezdeményez, emiatt nemcsak a reklámprogramok kategóriájába esik, hanem a böngészőeltérítőkébe is. A rendszerbejutás után átállítja az alapértelmezett keresőmotort, valamint módosítja a könyvjelzőket és a kezdőlapot. Belepiszkál a böngészőkbe is, minek következtében minden Chrome-ban, Internet Explorerben, Safariban és Mozilla Firefoxban megnyitott új fülön a “hivatalos” delta-search.com jelenik meg. Fontos, hogy egyáltalán nem ajánljuk a Delta Search használatát, mert egy potenciálisan kéretlen program, ami ráadásul hamis találatokat ad. Mindenképp távolítsa el, ha nem szándékosan telepítette.

Figyelem: A Delta search emberei próbálják jó hírét kelteni a szoftvernek, mondván, hogy nincs közük kártevőhöz. Még az eltávolításban is felajánlják a segítségüket, de mindez csak megtévesztés, hiszen a delta search nyilvánvalóan alattomos malware-technikákat használ a számítógép megfertőzésére. A keresőmotort több parazita is használja, különböző subdomainekről: mixidj, visualbee.

HOGYAN JUTHAT A SZÁMÍTÓ GÉPEMRE A DELTA SEARCH?

Ez a vírus két különböző módon telepíthető. Letölthető kézzel a “hivatalos” weboldalról, vagy egyszerűen rábukkanhat a számítógépén. A második módszer annak a következménye, hogy harmadik féltől származó programok mellé csomagolják. Hogy ne leljen delta search vírust a számítógépén, mindig alaposan olvassa el a telepítők lépéseit. Ez a fertőzés nagyon hasonlít a Yahoo!-hoz, de a delta-search.com-ra irányítja a felhasználókat és hamis találatokat ad. Ha nem szeretné sem azt, hogy kezdőlapja és keresőmotorja a delta-search.com-ra változzon, sem azt, hogy félrevezető felugró ablakok idegesítsék, távolítsa el a Delta Search szoftvert!

DELTA SEARCH VARIÁCIÓK:

Delta Search virus: Ez a vírus a Delta Search egyik variációja. Átirányítja a böngészőt a delta-search.com nevű rosszindulatú keresőmotorra. Ennek az a következménye, hogy az oldal tulajdonosai teljes befolyással bírnak a találatok felett és rávehetik a látogatókat, hogy meglátogassanak bizonyos kapcsolódó weblapokat. Az esetek többségében más, freeware vagy shareware szoftverek mellé csomagolva jut a rendszerekbe, de malware programok is telepíthetik, mint például csaló vírusirtó programok, vagy ransomware fertőzések. Ha attól tart, hogy rendszerét megfertőzte a Delta Search vírus, ellenőrizze le számítógépét!

Delta-search.com redirect: A Delta-search.com redirect problémát általában a Delta Search vírus okozza. Számos beállítás módosulásával jelentkeznek a “tünetek”. Általában a kezdőlapot, az alapértelmezett keresőmotort és az új böngészőfülek tartalmát módosítja, ami miatt nehéz összekeverni egyéb fertőzésekkel, vagy egyáltalán észre se venni. Erősen ajánlott egy naprakész vírusirtó program futtatása, amennyiben számítógépe a Delta-search.com redirect-től szenved.

yhs.delta-search.com: Ez a keresőmotor a Delta-search.com másolata, amely már jelentős problémákat okozott. Úgy tűnik, csalók módosították a címeket, hogy még több felhasználót ejthessenek át. Azokat célozzák, akik az eredeti problémát már felismerik. Erősen ajánlott, hogy távol maradjon a yhs.delta-search.com-tól, mivel hamis találataival fertőzött weboldalakra irányíthatja, hasonlóan az előző variációhoz.

mixidj.delta-search.com: A mixidj.delta-search.com a legelterjedtebb Delta Search vírus. Ez kissé módosított címmel dolgozik, de működése megegyezik a korábban kiadott változatokéval. Bármelyik böngészőben felbukkanhat bizonyos freeware és shareware programok telepítése után, ezért óvatosan futtasson ilyen telepítőket. A fertőzés legegyértelműbb jele az, hogy az eredeti kezdőlap és keresőmotor a delta search-re változott.

visualbee.delta-search.com: Ez a keresőoldal a potenciálisan kártékony weboldalak közé tartozik és közeli rokona a Delta Search kártevőnek. Jellemző felhasználási módja a forgalom bizonyos domainekre irányítása, ezért fontos észben tartani, hogy módosított keresési találatokat és kéretlen felugró ablakokat okozhat. A kártevő elkerülése érdekében körültekintően töltsön le és telepítsen freeware, illetve shareware programokat. Ha észreveszi rendszerében a visualbee.delta-search.com-ot, késlekedés nélkül távolítsa el!

HOGYAN TÁVOLÍTHATÓ EL A DELTA SEARCH?

A(z) Delta Search automatikusan eltávolítható a következő programok valamelyikének segítségével: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Azért ezeket a programokat ajánljuk, mert hatékonyan távolítják el a vírusok és potenciálisan kéretlen programok minden fájlját és regisztrációs bejegyzését

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Delta Search eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Delta Search eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Delta Search eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
SpyHunter ajánlott a(z) Delta Search eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Delta Search eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Delta Search ellen (2014-09-24)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Delta Search ellen (2014-09-24)
Delta Search kép
Delta Search kép
Gyorsmenü: Manuális Eltávolítási Útmutató - Delta Search
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Delta Search eltávolítása Windows 7 / Vista / XP rendszerekből

 • Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.)

Delta Search eltávolítása Windows 10 / Windows 8 rendszerekből

 • Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program.
Távolítsa el a(z) Delta Search szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
 • Keressen ki a(z) Delta Search bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
 • Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez.
Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall' Távolítsa el a(z) Delta Search elemet a Windows parancsikonok közül
 • Kattintson jobb gombbal a(z) Mozilla Firefox parancsikonján, majd Properties.
Kattintson jobb gombbal a böngészők ikonjain, majd 'Properties'
 • Ezután Shortcut fül, ott pedig Target mező. Törölje a vírushoz kapcsolódó kártékony URL-t.
Válassza azt a fület, hogy 'Shortcut', majd törölje a(z) 'http://isearch.babylon.com...' URL-jét

Ismételje meg a fenti lépéseket a többi böngésző ( pl. Internet Explorer és Google Chrome) parancsikonjaival. Minden egyes parancsikont nézzen át, tehát az Asztalon, a Start menüben és a Tálcán találhatóakat is.

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Delta Search eltávolítása Mac OS X rendszerből

OS X használata esetén Go gomb a képernyő bal felső részén, majd Applications

Kattintson ide: 'Go', majd válassza ezt: 'Applications'

Applications mappa megjelenése után keresse ki a kártevőt (Delta Search) vagy az egyéb gyanús programokat. Ezután kattintson jobb gombbal ezekre a bejegyzésekre, majd Move to Trash gomb

Kattintson minden kártékony bejegyzésre, majd 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Delta Search eltávolítása innen: Internet Explorer (IE)

Veszélyes beépülők eltávolítása
 • Indítsa el a Internet Explorer böngészőt, kattintson a fogaskerékre (IE menü) a böngésző jobb felső sarkában, majd Manage Add-ons.
Kattintson a menügombra, majd 'Manage add-ons'
 • Egy Manage Add-ons ablak fog megjelenni. Keressen itt Delta Search bejegyzéseket és egyéb gyanús beépülőket, majd tiltsa le őket: Disable.
Kattintson jobb gombbal minden kártékony bejegyzésen, majd 'Disable' Változtassa meg a kezdőlapját, amennyiben a vírus átállította azt.
 • Kattintson a fogaskerék (menü) ikonra a böngésző jobb felső sarkában, majd Internet Options. Maradjon a megjelenő General fülön.
 • Távolítsa el innen a kártékony URL-t és adjon meg egy megfelelő domaincímet. A mentéshez kattintson az Apply gombra.
Törölje a kártékony URL-t, adjon meg egy megfelelő domaint, majd Állítsa alaphelyzetbe az Internet Explorer böngészőt.
 • Kattintson ismét a fogaskerék (menü) gombra, majd Internet options. Ezután Advanced fül.
 • Itt pedig Reset.
 • Az új ablakban válassza ki azt, hogy Delete personal settings, majd Reset a(z) Delta Search eltávolításához.
Először 'Advanced' fül, majd 'Reset' gomb. Ezután 'Delete personal settings', majd ismét 'Reset' gomb
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Delta Search eltávolítása innen: Mozilla Firefox (FF)

Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
 • Nyissa meg a Mozilla Firefox böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Add-ons Extensions.
Kattintson a menügombra, majd 'Add-ons'
 • Válassza ki a(z) Delta Search elemet és minden egyéb gyanús beépülőt. A bejegyzések törléséhez Remove.
Kattintson arra, hogy 'Extensions' és keressen kártékony bejegyzéseket. A 'Remove' gomb segítségével törölje őket Változtassa meg a kezdőlapját, amennyiben a vírus átállította azt.
 • Kattintson a menüre (jobb felső sarok), majd Options General.
 • Törölje a kártékony URL-t és adjon meg egy megfelelő weboldalt, vagy kattintson arra, hogy Restore to default.
 • A változtatások mentéséhez OK gomb.
A 'General' fülön törölje a kártékony URL-eket a(z) 'Home Page' szekcióból, vagy nyomja meg a(z) 'Restore to Default' gombot. A mentéshez 'OK' gomb Állítsa alaphelyzetbe az Mozilla Firefox böngészőt.
 • Kattintson a kérdőjelre a jobb felső sarokban található Firefox menüben. Ezután Troubleshooting Information.
Kattintson a menügombra, majd '?' és 'Troubleshooting Information'
 • Ezt követően Reset Firefox to its default state üzenet fogadja egy Reset Firefox gombbal. Kattintson a gombra néhányszor a(z) Delta Search eltávolításához.
Kattintson néhányszor a 'Reset Firefox' gombra
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Delta Search eltávolítása innen: Google Chrome

Kártékony beépülők eltávolítása
 • Nyissa meg a Google Chrome böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Tools Extensions.
Kattintson a menügombra, majd 'Tools' és 'Extensions'
 • Válassza ki a(z) Delta Search bejegyzéseit és minden egyéb kártékony beépülőt, majd a szemetes ikon segítségével távolítsa el őket.
Keresse ki a kártékony bejegyzéseket és törölje őket a Szemetes ikon segítségével Változtassa meg a kezdőlapját, amennyiben a vírus átállította azt.
 • Kattintson a menüikonra, majd Settings.
 • A On startup opció alatt keresse meg azt, hogy Open a specific page or set of pages és kattintson arra, hogy Set pages.
A menü, majd 'Settings' megnyitása után 'Set pages'
 • Egy új ablaknak kell megnyílnia. Törölje ki a kártékony keresőoldalakat és adja meg azt a weblapot, amelyet kezdőlapként szeretne használni.
A kártékony URL-ek eltávolításához 'X'
 • Kattintson ismét a menügombra, majd az itt megjelenő Search szekció alatt Settings Manage Search engines.
A 'Settings' menüben kattintson arra, hogy 'Manage search engines...'.
 • A következő, Search Engines... menüből távolítsa el a kártékony keresőket. Érdemes csak a Google-t, vagy az ön által korábban használt domaint meghagyni.
A kártékony URL-ek eltávolításához 'X' Állítsa alaphelyzetbe az Google Chrome böngészőt.
 • Kattintson a menügombra a(z) Google Chrome jobb felső sarkában, majd Settings.
 • Görgessen a lap aljára, ott pedig Reset browser settings.
A 'Settings' menüben görgessen a(z) 'Reset browser settings' gombig és kattintson rá
 • A jelenlegi lépés és a(z) Delta Search eltávolításának befejezéséhez nyomjon Reset gombot.
Kattintson a(z) 'Reset' gombra az eltávolítás befejezéséhez
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Delta Search eltávolítása innen: Safari

Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
 • Indítson egy Safari böngészőt, majd a bal felső részen található menüben válassza azt, hogy Safari, ezután pedig azt, hogy Preferences
Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Preferences'
 • Válassza azt, hogy Extensions. Keressen Delta Search vagy más gyanús bejegyzést, majd távolítsa el őket: Uninstall gomb
Távolítsa el a kártékony bővítményeket innen: 'Extensions' Változtassa meg a kezdőlapját, amennyiben a vírus átállította azt.
 • Nyisson egy Safari ablakot, kattintson a menü Safari feliratú elemére. Ezután a már korábban bemutatott módon Preferences, majd General
 • Keresse meg a Homepage területet. Ha a kártevő (Delta Search) módosította, távolítsa el a kéretlen linket és adja meg azt az oldalt, amelyet kereséseihez használni szeretne. Ne feledje, hogy a címet http://-rel kell kezdeni.
'General' - távolítsa el a kártékony URL-eket és adja meg a kívánt webcímet Állítsa alaphelyzetbe az Safari böngészőt.
 • Nyisson Safari böngészőt és kattintson az ablak bal felső részén található menü Safari elemére. Itt válassza azt, hogy Reset Safari...
Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Reset Safari...'
 • Most egy részletes alaphelyzetbe-állítási ablakot láthat. Általában minden opció be van jelölve, de ha szeretné, megadhatja a helyreállítandó kategóriákat. A kártevő (Delta Search) eltávolításának befejezéshez Delta Search gombot nyomjon.
Jelölje ki az összes lehetőséget, majd 'Reset' gomb

Teljes Delta Search eltávolítás

Azt tanácsoljuk, hogy a potenciálisan kéretlen program eltávolítása és a böngészők helyreállítása után vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megszabadulhat a kártevő (Delta Search) hátramaradt regisztrációs bejegyzéseitől és az esetleges további parazitáktól és malware-fertőzésektől is. Válasszon az általunk ajánlott malware-eltávolítók közül: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Eltávolítási útmutatók más nyelveken • Adrienn

  Köszönöm! RegClean Pro gondom volt, de végre megszűnt!

Like-oljon a Facebookon