A SpyHunter eltávolítása

írta: Jake Doevan - -
123

A SpyHunter ügyfélszolgálat

Mivel a SpyHunter eltávolításáról szóló cikket nyitott meg, sejtjük, hogy nem elégedett a programmal, ezért törölni szeretné számítógépéről. Mielőtt azonban ezt megtenné, hasznos lehet ellenőriznie a SpyHunter minden beépített funkcióját.

Ha azért szeretne megszabadulni ettől az antispyware-től, mert nem találta meg a rendszerben rejtőző vírust, tudnia kell, hogy ilyen esetekben segítségért fordulhat az ingyenes technikai támogatási szolgáltatáshoz. A SpyHunter ezen szolgáltatása kifejezetten híres, és garantálja, hogy még a legveszélyesebb vírusokat is eltávolítja. A szolgáltatás használatba vétele előtt azonban érdemes frissítenie a szoftvert. A program a vírusadatbázisa alapján vizsgálja át a rendszert, tehát az adatbázisban nem szereplő kártevőket nem fogja észlelni. Ha a frissítés sem oldotta meg a problémát, akkor vegye fel a kapcsolatot a SpyHunter ügyfélszolgálatával, a Spyware HelpDeskkel. A szolgáltatás a Custom Fix és Live Technical Support funkciókat kombinálja. A személyre szabott megoldásokról és a biztonsági szoftver további rendkívül hasznos funkcióiról ebből a leírásból tájékozódhat részletesen.

SpyHunter pénzvisszafizetés

Ha továbbra is el szeretné távolítani a SpyHuntert, az alábbi útmutató segítségével megteheti. Amennyiben megvásárolta a szoftvert (az ingyenes változat csak a rendszer átvizsgálására használható, a kártevők eltávolításához a teljes változat szükséges), visszakérheti a SpyHunterért kifizetett összeget. Fontos, hogy a pénzvisszafizetés csak a vásárlást követő 30 napon belül lehetséges.

SpyHunter alternatívák

A SpyHunter eltávolítása előtt ne feledje, hogy NEM szabad védtelenül hagynia a rendszert. Mielőtt törölné a szoftvert, telepítse az egyik alternatív megoldást. Lecserélheti a biztonsági szoftvert például a StopZilla vagy a Malwarebytes Anti-Malware legújabb változatára, amelyek mind rendkívül jó eredményeket mutatnak a kártevő szoftverek eltávolításának terén.

A SpyHunter eltávolítása

A SpyHuntert az alábbi módszerek bármelyikével eltávolíthatja.

1. módszer: A ‘Program eltávolítása’ menü segítségével

SpyHunter eltávolítása Windows 7 / Vista / XP rendszereken

  • Kattintson a Start → Vezérlőpult → Program eltávolítása (Windows XP-n Program telepítése/törlése) menüpontra.

  • A programok listájában kattintson jobb gombbal a SpyHunter elemre, majd válassza az Eltávolítás/módosítás lehetőséget.

Spyhunter Uninstall

  • Megjelenik az Enigma Software Installer ablaka. Kattintson a Proceed with Uninstall gombra, és válassza a Yes gombot az eltávolításra jóváhagyást kérő ablakban.

Uninstall SpyHunter

SpyHunter eltávolítása Windows 10 / Windows 8 rendszereken

  • Ha Windows 10 vagy Windows 8 rendszert használ, kattintson jobb gombbal a képernyő bal alsó sarkában. A Gyorselérés menüben válassza a Vezérlőpultot, ott pedig a Program eltávolítása lehetőséget.

Win10 Control Panel

  • Kattintson jobb gombbal a SpyHunter elemre, és válassza az Eltávolítás gombot.
  • Mikor megjelenik az Enigma Software Installer ablaka, válassza a Proceed with Uninstall-t. Válassza a Yes-t, mikor a telepítő azt kérdezi, hogy biztosan el szeretné-e távolítani a SpyHuntert (harmadik kép).

2. módszer: Az Uninstall SpyHunter funkció használata

  • Kattintson a Start → Minden program gombra, majd válassza a SpyHunter mappát. Válassza az Uninstall ikont.

Start Menu

  • Mikor megjelenik az Enigma Software Installer ablak, kattintson a Proceed with Uninstall gombra. Válassza a Yes-t, mikor a telepítő azt kérdezi, hogy biztosan el szeretné-e távolítani a SpyHuntert (harmadik kép).

Ennyi! A SpyHunter eltávolítása befejeződött.

 

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
SpyHunter Elégedettség
Garancia
Letöltöm
SpyHunter Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt SpyHunter 5 nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
SpyHunter 5 has a free limited scanner. SpyHunter 5 offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
több mint 40.000.000 letöltés!
több mint 40.000.000 letöltés!

Értékelések más nyelveken

Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás