SpyHunter útmutató

írta: Alice Woods - -
123

Ingyenes SpyHunter vagy regisztrált SpyHunter

A SpyHunter az egyik leghatékonyabb, legfejlettebb spyware eltávolító program a piacon. Több számítógépen, többször lefuttatott tesztek eredményei azt mutatják, hogy a szoftver kivételes hatékonysággal észleli és távolítja a rendszerbe jutott spyware-eket. A Spyware HelpDesk nevű beépített eszközzel a felhasználók még az igazán fertőzött rendszereket is helyre tudják állítani. Nem meglepetés tehát, hogy a SpyHunter a szakértők és az otthoni felhasználók körében is rendkívül népszerű. A SpyHunter HelpDeskről és a program további hasznos funkcióiról részletesen ebből a leírásból tájékozódhat.

Ha fel szeretné telepíteni a SpyHunter 4-et (a szoftver legújabb változatát), tudnia kell, hogy az ingyenes változattal csak a fertőzések észlelése lehetséges. Ez is hasznos, ha csak azt szeretné kideríteni, hogy egy frissen telepített program veszélyes-e vagy sem. Ha azonban el szeretné távolítani a bejutott kártevőket, a SpyHunter regisztrált változatára lesz szüksége. Ez 34,99 euróba kerül. Ha megkapta a SpyHunter 4 regisztrációs kódját, hozzáférhet az ingyenes technikai támogatáshoz, a malware-re szabott helyreállítási műveletekhez és persze a napi adatbázis-frissítésekhez is, hogy a legújabb vírusok ellen is védve legyen a rendszer.

A SpyHunter letöltése

Ahogy már említettük is, a SpyHunter fizetős szoftver, de ingyenesen kipróbálható erre a linkre kattintva. A szoftver viszonylag kis méretű, ezért a letöltés mindössze pár percig tart. A SpyHunter telepítése is hasonlóan egyszerű folyamat. Csak kattintson duplán a letöltött fájlra, amely elindítja a telepítést:

Válasszon nyelvet, fogadja el a licencfeltételeket és kattintson a Next gombra. A program ekkor telepítésre kerül. A telepítés befejeződését a Finish gombbal hagyhatja jóvá.

Rendszervizsgálat a SpyHunterrel

A teljes rendszervizsgálat elindításához frissítenie kell a SpyHuntert. Ez nagyon fontos lépés, mert a legújabb frissítések nélkül a SpyHunter nem fogja észlelni a legújabb fenyegetéseket. A frissítéshez kattintson a SpyHunter ikonjára az asztalon (vagy keresse ki a Start menüben). Megjelenik a program főablaka. Ha éppen most telepítette fel a szoftvert, az ablak automatikusan megjelenik. Kattintson az Update gombra, hogy elinduljon a legújabb fájlok letöltése. Frissítse a SpyHuntert minden rendszervizsgálat előtt, vagy legalább hetente egyszer!

A rendszervizsgálatot a Start New Scan gombbal indíthatja el, a gomb a képen piros keretben látható. Ezzel elindul a teljes rendszervizsgálat, amely a teljes számítógépet alaposan átfésüli. A SpyHunter átvizsgálja a memória tartalmát, a regisztrációs adatbázist, a merevlemezeken található fájlokat, a futó folyamatokat és a böngészős sütiket is.

A teljes vizsgálat hosszabb időt is igénybe vehet. A vizsgálat végén megjelennek a rendszerben rejtőző kártékony elemek.

A SpyHunter aktiválása és a malware-ek eltávolítása

A vizsgálat befejeződése után a fenyegetések dobozban megjelennek az észlelt vírusok. Nem csak a vírusok neve látható. A leírásuk és egyéb hasonló információk is megjelennek. A kártevők és a hozzájuk tartozó elemek eltávolításához aktiválnia kell a SpyHuntert. Ha már megvásárolta a szoftvert, kattintson az Options fülre a bal oldali menüben, és adja meg az e-mail címére kiküldött felhasználónevet és jelszót. Kattintson az Activate Now gombra. Ezt követően a Fix Threats gombbal eltávolíthatja a malware-eket és potenciálisan kéretlen programokat.

Ha nem minden észlelt elemet szeretne eltávolítani, a megfelelő pipák eltüntetésével kihagyhat elemeket. A Fix Threats gomb megnyomásakor a SpyHunter hozzálát az eltávolításhoz:

Az eltávolítás a számítógép újraindításával zárul. Ennyi! A SpyHunter eltávolította a malware-eket a rendszerből.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
SpyHunter Elégedettség
Garancia
Letöltöm
SpyHunter Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt SpyHunter 5 nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
SpyHunter 5 has a free limited scanner. SpyHunter 5 offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
több mint 40.000.000 letöltés!
több mint 40.000.000 letöltés!

Értékelések más nyelveken

Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás