Reimage vs Plumbytes

írta: Ugnius Kiguolis - -

Ezúttal két antispyware programot vizsgálunk meg, amelyek mind egyre népszerűbbek a felhasználók körében. Az első a Reimage, a második pedig a Plumbytes Anti-Malware. Mindkét program megbízható és hatékony malware-eltávolítónak bizonyul, és habár viszonylag hasonlóak, érdemes szót ejteni a különbségekről. A különbségeknek köszönhetően a programok más-más módon hasznosak.

Legújabb verziók: Plumbytes Anti-Malware 1.0.1.9; Reimage Repair 1.5.3.9.
Ingyenes változatok: Plumbytes Anti-Malware Free; Reimage Express.
Fizetős változatok: Plumbytes Anti-Malware 2016; Reimage Repair 2016.

Telepítés: A programok telepítése egyszerű. Csak töltse le a telepítőt, indítsa el, válasszon nyelvet és haladjon végig a telepítésen. Percek alatt telepíthetők, és ezt követően mindkettő teljes rendszervizsgálatot is futtat.

Reimage and Plumbytes

Rendszerkövetelmények: Bejegyzésünk megírásának idején a Plumbytes a következő rendszerekhez kínál szoftvert: Windows 10 (32 vagy 64 bit), Windows 8 (32 vagy 64 bit), Windows 7 (32 vagy 64 bit), Windows Vista (SP2-vel, csak 32 bit) és Windows XP (SP3-mal, csak 32 bit). A program 60 MB szabad területet és 512 MB RAM-ot igényel. A Reimage pedig a Windows 8 (32 vagy 64 bit), Windows 7 (32 vagy 64 bit), Windows Vista (32 vagy 64 bit) és Windows XP (32 bit) rendszerekkel kompatibilis. Emellett 1 GHz-es 32 (x86) vagy 64 bites (x64) processzort igényel, ez lehet egy- vagy többmagos, valamint 512 MB rendszermemóriát, tovább egy legalább 40 GB-os merevlemezt 15 GB szabad területtel.

Rendszervizsgálat: Fontos, hogy a Plumbytes és a Reimage teljesen eltérő rendszervizsgálati algoritmusokat használ. Habár mindkét program keres spyware-eket és malware-eket is, a Reimage több funkciót kínál. Tekinthető 2 az 1-ben programnak is. Rendszeroptimalizálóként is működik, amellyel a Windows bizonyos hibái javíthatók. A program egy olyan különleges funkcióval is rendelkezik, amellyel visszafordítható a vírusok által okozott kár: visszaállíthatja a sérült vagy törölt fájlokat a saját folyamatosan frissített adatbázisából. A Reimage vizsgálata három lépésben nézi át a hardvereket, a biztonsági rendszert és az esetleges stabilitási problémákat. A vírusok azonosításához az Avira Antivir beépített funkciót használja. A program tehát a Plumbytes-nál több területet vizsgál, de emiatt a vizsgálathoz szükséges idő is nagyobb. A Plumbytes csak a fenyegetéseket ellenőrzi, ezért jelentősen rövidebb időt igényel a rendszer vizsgálata.

Malware-eltávolítás: Mindkét program hatékonyan azonosítja a kártékony és potenciálisan kéretlen programokat az ingyenes változatok formájában is, de az eltávolításhoz és a további hasznos funkciókhoz a teljes változatok megvásárlására van szükség. A Reimage egy éves licence 61,95 euró, míg a Plumbytes hat hónapos előfizetése 34,99 euró. Az árak tehát különböznek, de ennek megfelelően a funkciók is. Egyértelmű, hogy a Reimage egy nagyobb képességű program, amely a Plumbytes-nál szélesebb körű funkcionalitást kínál. Ha valaki mégsem elégedett a választott programmal, mindkét esetben lehetősége van a vásárlástól számított 60 napon belül pénzvisszafizetést igényelnie, pedig a legtöbb hasonló program erre csak 30 napot ad. Ha pedig a Plumbytes vagy a Reimage nem tudja megoldani az adott problémát, kapcsolatba léphet a szoftverek támogatási csapataival, akik személyre szabott megoldást fognak kínálni. Szerencsére nem valószínű, hogy ilyesmire szüksége lesz, mindkét program el tudja távolítani a ransomware-eket, a trójai vírusokat, az adware-eket, a böngészőeltérítőket és más kártevőket is, természetesen a legújabbakat is beleértve, hiszen adatbázisuk napi rendszerességgel frissül. Ha olyan antimalware programot szeretne, amely minden fenyegetést azonosítani képes, ne feledje telepíteni a választott program legújabb frissítéseit is!

Összegzés. Csapatunk véleménye az, hogy mindkét program kiváló, mindkettő megállja a helyét. Ha PC-optimalizáló eszközre nincs szüksége, és az ár sem lényegtelen szempont, válassza a Plumbytes-t. Ellenkező esetben a Reimage egy nagyon jó antimalware szoftver és kiváló PC-optimalizáló, amellyel nemcsak malware-eket távolíthat el, hanem a számítógép más problémáit is megoldhatja, többek között sérült rendszerfájlokat is helyreállíthat.

A Reimage-t más antispyware programokkal is összehasonlítottuk Reimage ismertetőnkben.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.
Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás
Like-oljon a Facebookon