OMNIBOX.EXE – mi ez? Törölnöm kellene?

Általános információk: OMNIBOX.EXE

Az OMNIBOX.EXE egy kétes futtatható állomány, amely a SuperNet Technology Co., Limited vállalathoz köthető. A Windows operációs rendszerrel kompatibilis. Fontos, hogy a program rendkívül megbízhatatlan, és akár engedély nélkül is a rendszerbe fészkelheti magát. Adataink szerint az OMNIBOX.EXE egyelőre csak 1.0.0.0-ás verzióval rendelkezik, és az Omniboxes.com böngészőeltérítő része. Ez egy kétes keresőmotor, amelyet már a kezdetek óta nagy erőkkel terjesztenek, és az Omniboxes.com vírusról már több száz panasz érkezett hozzánk.

Az OMNIBOX.EXE fájl automatikusan betöltődik minden rendszerindításkor. Ez a program felelős a böngészőbeállítások módosulásáért és az OmniBoxes keresőoldal megjelenéséért. Ha tehát az ön böngészőiben is az Omniboxes.com a kezdőlap, az OMNIBOX.EXE minden bizonnyal fut a háttérben. A program számos kellemetlenséget okozhat a rendszerben, ezért nem szabad beletörődnie a jelenlétében, mielőbb távolítsa el!

Az OMNIBOX.EXE elkerülése

Az OMNIBOX fájl potenciálisan kéretlen programnak számít. A bundling nevű megtévesztő terjesztési móddal „terítik”. Ahhoz, hogy elkerülhesse az ilyen szoftvercsomagokat, oda kell figyelnie a telepítésre kiszemelt alkalmazásokra. Első lépésként meg kell válogatnia a letöltőoldalakat, lehetőleg csak hivatalos honlapokról és megbízható tárhelyekről töltsön. Ezt követően a telepítők lehetőség szerint az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) módban futtassa, és utasítsa el a „tetszetős” bónuszalkalmazásokat.

A kétes program eltávolítása

Ha böngészőiben megjelent az OmniBoxes.com oldal mint kezdőlap, új fül tartalom vagy keresőmotor, biztos lehet benne, hogy az OMNIBOX.EXE a felelős. Nem tanácsos beletörődni a program jelenlétébe, és veszélyes lehet a kereső használata is, mert akár veszélyes weboldalakra is átirányíthat. Az OMNIBOX.EXE-t egy megbízható antispyware programmal, például a FortectIntego legújabb változatával távolíthatja el.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Fortect Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: macOS
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Fortect Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Fortect Intego has a free limited scanner. Fortect Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
A szerzőről
Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken
Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás